Uppsägningstid för ett elavtal – Jurister svarar – RiVe Juridiska Byrå

När det kommer till uppsägningstider och vad som gäller så ska man alltid syfta till avtalet, där står det exakt vad som gäller vid uppsägning och vad man kan åtgärda för att ”bryta” ett avtal.

RiVe Juridisk Byrå är ett av Sveriges största arbetsförmedlingar och experter på olika arbetsrättsliga frågor. Deras jurister besitter en hög expertis inom arbetsrätt som bland annat kan hjälpa till att överföra hundratals arbetare till arbetsförhållanden. Byrån verkar huvudsakligen inom tre områden. Dessa är en preliminär bedömning av ärendet, lagen om arbetsdomstolsförfaranden och lagen om arbetstagares förfarande.

För närvarande arbetar RiVe i enlighet med arbetsrätten och dess kunder sträcker sig från privatpersoner till enskilda företag till stora multinationella företag i Sverige och utomlands. RiVes jurister hanterar dagligen alla slags ärenden, såsom uppsägningar, kollektiva förhandlingar och företagets relation till fackföreningar. RiVe har lång erfarenhet av omstrukturering, omlokalisering och internationell etablering. Företaget har också kompetens inom optioner, bonusar och gemensamma ägaravtal.

Utbildningar inom arbetsrätt

RiVe Juridiska Byrå erbjuder utbildning i arbetsrätt för arbetsgivare, fackföreningar och andra specialiserade organisationer. Det kan vara ett medelstort företag som behöver utbildning i grundläggande arbetsrätt, stora personalavdelningar i medelstora eller stora företag eller intressegrupper från utlandet och vars syfte är att överväga att komma in på den svenska marknaden.

Att lyckas med förhandlingar mellan arbetsgivare och arbetstagare är inte alltid lätt. Det handlar om mycket tänkande och rätt sida. Det vill säga, du förblir laglig om vad du får göra och vad du inte ska göra. Med hjälp av en expert kan du lösa rekrytering snabbt och enkelt. Att göra avancerade förhandlingar kan vara svårt, men det kan också vara väldigt lärorikt.

Lämna ett svar