Solenergi i Stockholm

Allt fler tänker på miljön och hållbar utveckling men hur ska du göra för att bidra till ett hållbart samhälle. Jo du kan installera solceller i Stockholm hos Naturwatt. Solceller är både en bra investering då du minskar kostnaden för el och du höjer värdet på ditt hus.Med en återbetalningstid som kan varas så kort som 10 år så kommer du snabbt att få tillbaka alla utlagda pengar. Storlek på taket och läget ditt hus ligger kommer ändra på återbetalningstiden.

Du kanske tänker att Sverige inte är ett bra land för solceller då vi inte har så mycket sol men det är fel. Sverige har bra förutsättningar för solenergi vilket gör solpaneler till ett självklart val om du vill vara snäll mot miljön och din plånbok samtidigt. Då framtiden för energi är solenergi så är det en väldigt smart investering som höjer värdet på din bostad. Beroende på hur ditt hus ser ut och vilket läge det ligger i så finns det olika paneler som är bra på olika saker. Kiselpaneler ger mest effekt under direkt solljus medans dom inte är så effektiva när det är molnigt. Tunnfilmspaneler är däremot bra under både direkt sol och om det skulle bli lite molnigt. Så beroende på hur stort ditt hus är, vilken lutning och hur omgivningen ser ut så behöver du paneler som passar just din situation.

Efter din installation med solceller på din villa så erbjuds det en utbildning för att du ska själv förstå lite. Löv och annan smuts är oftast inget bekymmer då regn och vind ofta tar bort det mesta men ifall det skulle störa mycket så är det enkelt att bara plocka bort försiktigt. Och för att enkelt veta hur mycket pengar du sparar så finns det en app där du kan se all information.

Kommentarer inaktiverade.