Höga elkostnader under vinterhalvåret

Under vinterhalvåret ökar elkostnaderna i takt med att det blir allt kallare ute. Ifall du har en äldre värmepump kan det vara dags att uppgradera till en ny modern värmepump som är mer energieffektiv och förbättrar inomhusklimatet avsevärt under både sommar och vinterhalvåret.

BME Kyl erbjuder marknadens bästa värmepumpar för vårt nordiska klimat. BME Kyl hjälper dig med installation och att välja var pumpen ska monteras. De erbjuder även minst 5 års garanti och ett kostnadsfritt hembesök för att kunna fastställa vilken typ av värmepump som passar ditt hem bäst. Oftast brukar det vara på väggen ovanför ytterdörren som är bästa lösningen för en så optimal spridning i huset som möjlig.

En värmepump fungerar genom att utvinna energi från utomhusluft, ventilationsluft, berggrund eller vatten, vilka alla är förnybara energikällor. En modern värmepump brukar minska energiförbrukningen drastiskt och på sikt kommer den betala för sig själv i takt med att du sparar pengar varje månad på elkostnader.

BME Kyl erbjuder luftvärmepumpar i Stockholm av hög kvalité från flera välkända varumärken som är kända för sina höga standarder när det gäller luftvärmepumpar. Hos BME Kyl erbjuds marknadens bästa värmepumpar, men även service av luftvärmepumpar i Stockholm.

Lämna ett svar