Hitta rätt elektriker i Stockholm

Våran vardag är fyllt med digitala prylar och det är något som bara ökar för varje dags som går. Våra hem blir allt mer beroende av mer avancerad teknik inom el, tele och data. Detta leder till att det krävs allt mer specialkunskaper hos elektriker i Stockholm. Om du är på jakt efter elektriker i Stockholm står Midcraft till din tjänst. Midcraft har erfarenheter och kunskaper inom många olika elinstallationer i Stockholm som exempelvis data, fiber, tele, KNX, solcellsanläggningar, laddare till elbil och energioptimering.

Renoverings- och byggprojekt

Midcrat hjälper till med att skräddarsy lösningar till ditt projekt från planeringsstadiet. Ni får hjälp med planering, rådgivning och ges rekommendationer för att ni ska få ett så bra ekonimi-miljö utfall som möjligt för ert byggprojekt.

Laddning av elbil

Något som blir allt mer efterfrågat är elbilsladdare för bostadsföreningar och privatpersoner. Som fastighetsägare är det viktigt att hålla dina fastigheter uppdaterade. Midcraft erbjuder installation av elbilsladdare till din fastighet, men även till privatpersoner som är intresserade.

Installation av Datanätverk

Midcrafts installatörer är certifierade för installationer av EXCEL som är deras huvudleverantör för data och fiber. De har ett stort utbud av av material av hög kvalité och ett bra pris. Midcraft lämnar en garanti på det utförda jobbet på 25 år, vilket är nästan dubbelt så länge som branschpraxis som ligger på 15 år.

Lämna ett svar